Hoe wij werken
Hoe wij werken

Misschien ken je het wel: er is nog budget voor een training, er is nog niet genoeg geschoold voor de herregistratie, de titel van een training klinkt wel leuk… En dus ga je ervoor. Maar een training is een middel, geen doel op zich. Wat wil je nou écht bereiken?

De vraag achter de vraag

Ook wij doen aan triage. Als je bij ons aanklopt, gaan we eerst op zoek naar de vraag achter jouw vraag. Wat gebeurt er nu? Waarom moet dat anders? Wat zou het effect moeten zijn? En, niet onbelangrijk: wat willen de deelnemers? Uiteindelijk bereik je het gewenste effect door ander gedrag. Dus wat ga je toepassen na de training of na de coaching?

Open en flexibel voor het beste resultaat

Wij maken onze diensten op maat. Dit geldt niet alleen vooraf, maar ook tijdens het traject. Misschien blijkt bij sessie één dat er in het team nog iets anders speelt dan wat we vooraf hebben besproken. Of dat een bepaalde werkvorm of invalshoek de groep niet ‘los’ krijgt. We bespreken dat meteen en passen ons aan.

schermafbeelding-2020-09-02-om-13.49.45

“Wat zo fijn is aan Bloom, is dat de trainers inhoudelijk sterk zijn, maar ook coachingsgericht. Een ontzettend fijne combinatie. Het zijn doortastende coaches met kennis van zaken en een groot hart.”

– Huisarts

“Bloom durft kritisch naar zichzelf te zijn en zich kwetsbaar op te stellen. Ze geven het aan als iets niet goed werkte en gaan in gesprek over hoe het de volgende keer anders kan.”

– Locatiemanager huisartsenpost

Activeren door te beginnen met wat goed gaat

Ons vertrekpunt is altijd: Dat wat al goed gaat. Dat wat iemands talent is. Dat wat je al zo ver heeft gebracht. Het positieve benoemen maakt mensen enthousiast. Ze worden zich bewust van hun sterke punten en staan open om hun talenten nog meer te benutten. Je zet ze als het ware in de actiestand. Met als resultaat dat de stof beter blijft hangen.

Warm en persoonlijk

Wat onze klanten ons vaak vertellen, is dat zij zich bij ons snel op hun gemak voelen. Dat is zo fijn om te horen! Niet alleen omdat we dat een compliment vinden, maar vooral omdat dat ook precies is waar we naar streven. Vanuit een oprechte interesse voelen wij ons al snel betrokken bij jou en je team.

Naast trainers, zijn wij ook gewoon mensen. We houden van gezelligheid. Daarom houden we ons contact graag persoonlijk. Dat we een klein bureau zijn, helpt natuurlijk mee. De lijntjes zijn kort en we mailen of bellen zo snel mogelijk terug. Zo bouwen we snel een (vertrouwens)band!

Op locatie en online

Als gevoelsmensen zien we je het liefst in eigen persoon . Zo voelen we het beste aan wat er speelt, waar wij dan weer op kunnen inspelen. Maar soms zijn er momenten of onderwerpen die zich ook lenen voor een e-learning of een online training. Ook dat vind je dus bij Bloom. Vraag ons er gerust naar!

“De trainers van Bloom geloven in mensen. Dat voel je in hun trainingen, maar ook als je met ze praat. Ze hebben het talent om potentie te zien en mensen zo in hun kracht te zetten.”

– Opleidingscoördinator huisartsenpost

Benieuwd of wij ook jouw team kunnen helpen?

Wij denken graag met je mee.