Wie wij zijn
Wie wij zijn

Bloom | communicatie met zorg is er voor teams in de zorg. En voor hun leidinggevenden.

Wij zien samenwerking als de sleutel voor een succesvol team. Zeker in tijden van personeelstekorten en hoge werkdruk. Als je team goed samenwerkt, maakt dit het werk lichter, leuker én beter. Je voelt je betrokken en pakt je verantwoordelijkheid, zonder het gevoel dat je er alleen voor staat.
Daarom helpen wij teams en hun leidinggevenden écht samenwerken. Met elkaar. En met de patiënt. Aandacht geven, daar gaat het om. Zo zorg je het beste voor patiënten en voor elkaar.

Maar we gaan verder. Een voorwaarde voor goede samenwerking is goede communicatie. En een leidinggevende die met goed leiderschap laat zien hoe je het beste uit een team haalt.

We begonnen ooit met trainingen in triage. Dat doen we nog steeds. Maar we merkten al gauw dat de vaardigheden die je nodig hebt voor triage, ook in breder opzicht hard nodig zijn. Vandaar dat we samenwerking, communicatie en leiderschap ook als losse thema’s ontwikkelden.

We bieden een breed aanbod van (online) trainingen, teambuilding en (team)coaching op al deze onderwerpen. Zo helpen wij jou het beste uit de zorg te halen. Of je nu in een huisartsenpraktijk, huisartsenpost of andere zorginstelling werkt.

“Bij Bloom mensen met een verschillende achtergrond: iemand die triagist is geweest, iemand echt voor de communicatie… Op die manier kun je altijd aansluiting vinden.”

– Directeur huisartsenpost

Josianne Vreeburg

Trainer, coach en eigenaar

Betrokken en bevlogen trainer. Helpt mensen reflecteren op hun eigen gedrag en emoties. Soms confronterend, maar altijd met empathie. Geïnteresseerd in wat het onderbewuste doet in je communicatieve gedrag. Blijft zelf leren.

Kernwoorden: enthousiast, analytisch, opmerkzaam, gevoelig, humoristisch

Rita Nieuwenhuis

Trainer, coach en eigenaar

Energieke en oplossingsgerichte trainer. Helpt mensen echt contact te maken en op zoek te gaan naar verbinding. Met aandacht voor ieders motivatie en drijfveren. Geboeid door communicatie en wat je zelf kunt beïnvloeden.

 Kernwoorden: flexibel, creatief, oplossingsgericht, persoonlijk en betrokken

Monique de Ruijter

Trainer, coach en eigenaar

Een betrouwbare, energieke en praktische coach en trainer. Van origine doktersassistent en triagist. Helpt mensen vanuit daar verder groeien en ontwikkelen. Altijd op zoek naar praktisch toepasbare handvatten.

Kernwoorden: persoonlijk, betrokken, praktisch, verantwoordelijk en resultaatgericht

Onze trainers

We werken samen met ervaren trainers, coaches en trainingsacteurs die goed bekend zijn met de zorgsector. Sommigen hebben ook een achtergrond in de zorg.

Onze trainers…

  • zijn veelzijdige experts
  • zijn ongedwongen en nuchter
  • zijn betrokken en zorgzaam
  • blijven zichzelf ontwikkelen met training en scholing

Samenwerkingspartners

Wij houden van samenwerken, van mensen verbinden en betrekken. Mensen met persoonlijkheid, expertise en eigenheid.

Naam

Titel

Tekstje

Naam

Titel

Tekstje

Naam

Titel

Tekstje