Praktijkscan
Praktijkscan

Bloom Praktijkscan

De Bloom Praktijkscan geeft inzicht in wat er goed gaat en wat er beter kan in jullie praktijk. We geven concrete adviezen om de praktijk op korte én lange termijn te verbeteren. En om de schouders van het gehele team er (weer) onder te krijgen.

Een praktijkscan kan jullie bijvoorbeeld verder helpen als de werkdruk te hoog is en je het overzicht verliest. Maar ook in allerlei andere situaties helpen we graag om de praktijkvoering te stroomlijnen. Zo maken we jullie praktijk samen sterker!

Bekijk de flyer
Meer weten over de Bloom Praktijkscan? Zoals hoe we te werk gaan en hoeveel het kost? Bekijk dan onze flyer met uitgebreide informatie.

Foto van de praktijk
Met de Praktijkscan maken we als het ware een ‘foto’ van de praktijk. Daarbij zoomen we in op praktijkvoering, werkproces, samenwerking en communicatie. Uit de foto trekken we conclusies die de basis vormen voor onze verbeteradviezen. Zo helpen we jullie om het uiteindelijke doel te bereiken: veilige patiëntenzorg in een fijne werkomgeving.

Deels vergoed
Steeds meer verzekeraars vergoeden de praktijkscan (deels). Neem contact op met de preferente zorgverzekeraar om te kijken wat er mogelijk is voor jouw praktijk.

Meer weten over de praktijkscan? Of wat dit voor jouw praktijk kan betekenen?

  • “Na de Praktijkscan van Bloom keerde de rust terug in onze praktijk. Het kan natuurlijk nog steeds druk zijn, maar we kunnen er beter mee dealen. Ook zijn we elkaar beter feedback gaan geven. Dit was geen doel op zich, maar wel een mooi bijvangst.”

    Mijke Hensing – praktijkhouder Huisartsenpraktijk op 11
  • “Het is zeer prettig werken met Bloom, vooral door hun meedenkende benadering. Hun ervaring en professionaliteit waren meteen voelbaar.”

    Praktijkhouders van huisartsenpraktijk Druten Zuid
  • “Wat Bloom zo goed doet, is dat zij de startbehoefte van de praktijk niet uit het oog verliest gedurende het hele proces. De mensen van Bloom zijn bovendien erg empathisch en ze kunnen een veilige sfeer creëren voor iedereen."

    Karen de Groot – Programmamanager NEO Huisartsenzorg

Benieuwd of wij ook jouw team kunnen helpen?

Wij denken graag met je mee.